lördag 25 december 2010

Julmiddag á la Donnan & Ingenjören

Iår tänkte vi ha en mer traditionell Jul här i lyan. Till skillnad från förra året där middagen bestod av Sushi, bestämde sig Donnan för att laga till en riktig Svensk julmiddag (något förbättrad). Så i ett par dagar har vi ätit risgrynsgröt och Donnan har fejat i köket och fått till köttbullar (mer kallade kött-toppar här, pga den grova malningen på köttfärsen här blev köttbullarna föga runda). Nedan ser ni bilden på julbordet.



Som ni har har vi en ostbricka med 6 sorters ostar, vindruvor, ägghalvor, lax, sparris rullar med parmesanost, bresaola, ruccola och vitlök, förbättrad mjukost med Daves Insanity sauce och vitlök, vitlökskorv, proscuitto, diverse kex, hönökaka och "tuttull". En smaskig måltid! Någon som såg kött-topparna? Nä inte vi heller. Därför äter vi dem nu till middag, på juldagen istället.

Donnan hälsar att de var goda, Ingenjören ska precis smaka. (Donnan hann äta middagen medan Ingenjören skrev detta inlägg).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar